Loading...
Heropanti me titra shqip

Heropanti

E ngritur nga indian e sotme,ne epoken e konfliktit midis modernizimit dhe traditave te vjetra vjen nje histori dashurie e lidhur me nje fat te pamundur.Kjo eshte historia e te patremburit Bablu dhe capkenes Dimpy. A do te lulezoj dashuria e tyre kunder terrorit te nje grupi gangsteresh.Heropanti eshte historia e rinise se sotme.

Loading...

Shkarko

Shiko

Loading...

Detaje

Trailer
Zhanri
Aktorët
Shikime 68,667
Imdb

Komente